Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Review www.femme-fatale.gr [Kueshi,Sweeties,ING]

Πριν λίγους μήνες σε επικοινωνία που είχα με την εταιρεία http://www.femme-fatale.gr/αποφασίσαμε να μου σταλούν κάποια προιόντα , που "έπρεπε" να δοκιμάσω.Τους ευχαριστώ πολύ γιατί η ευγένεια είναι ότι καλύτερο στις μέρες μας!Μου στείλανε λοιπόν 3 προιόντα. Περιποίησης και τα 3.

Αναφορικά θα σου πω για την αντιγηραντική κρέμα KUESHI με χαβιάρι.Φυσικά στα 24 μου χρόνια,δεν έχω ανάγκη από κάποια τέτοιου είδους κρέμα.Για αυτό η μαμά μου στάθηκε τυχερή.Έχει αλλάξει γενικά πολλές κρέμες αλλά από ότι μου είπε η απορροφητικότητα και η μυρωδιά την κέρδισαν με τη πρώτη.Λίγα λόγια για την κρέμα και από τους ειδικούς:Aυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης μέσα στην επιδερμίδα και επιβραδύνει τη γήρανση των κυττάρων.
ΧΡΗΣΗ: πρωί και βράδυ σε καθαρό δέρμα με κυκλικές, ανοδικές κινήσεις.(κατά τη γνώμη μου αυτές οι κινήσεις πρέπει να γίνονται σε όλες τις κρέμες.Αφιέρωσε λίγο χρόνο για τον εαυτό σου αλλιώς μην την βάζεις και καθόλου)
Λοιπόν, για την δική μου άποψη τα body milk τα χαίρομαι περισσότερο το χειμώνα. Δεν ξέρω αλλά το καλοκαίρι δεν τα αντέχω μαζί με τη ζέστη. Για αυτό την καταχάρηκα εδώ και 2 μήνες.Θα την δεις και στα επόμενα empies,μην σκας.Η μυρωδιά του πολύ ωραία που δεν μένει μόνο για 2 δεύτερα.Ναι εγώ είμαι η τρελή του μετρό που μυρίζομαι συχνά πυκνά.Πες μου ένα γεια όταν με δεις μην ντραπείς δεν είμαι επικίνδυνη.Απορροφάται πολύ εύκολα. Βέβαια εγώ γενικά δεν μαρέσει να παστώνομαι ,αλλά κατά καιρούς έχω χρησιμοποιήσει κρέμες σε ελάχιστη ποσότητα που δεν απορροφότανε με τίποτα. Μου άρεσε και μετά από καιρό θα την ξαναπροτιμήσω ίσως και σε άλλες μυρωδιές.Στα θετικά γράψε επίσης πως δεν είναι ανάγκη να πουλήσεις το σπίτι σου για να την αποκτήσεις. 

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερης σημασίας είναι αυτό το serum μαλλιών από την εταιρεία ING. Προσωπικά το χρησιμοποιούσα σε νωπό μαλλί και αμέσως μετά έβαζα το λαδάκι μου. Δίνει μια φρεσκάδα με το άρωμα του η αλήθεια να λέγεται. Δεν θα σου πω για θαύμα στο φριζάρισμα αλλά θα πω πως τα τιθάσευε αρκετά. Περισσότερες λεπτομέρεις στα empties. 

Επομένως 2 συμπεράσματα κερδίζουμε από το σημερινό ποστ:1)η μάνα μου την έβγαλε καθαρή
2)Μελλοντικό ποστ θα είναι empties.





7 σχόλια:

Πείτε μου τη γνώμη σας

 

Beautyisallaround6 Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang