Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Μερικά tips για να "ξεφουσκώσεις" εν όψει καλοκαιριού.

Είμαι κορίτσι και ξέρω.Ποτέ δεν είμαστε ευχαριστημένες με το θέμα των κιλών μας. Το βρίσκω λογικό αρκεί να είναι πάντα σε φυσιολογικά πλαίσια. Για αυτό λοιπόν αν θες να κάνεις μερικά πράγματα ώστε να ελαφρύνεις και να νιώσεις πιο ξεφουσκωμένη σου προτείνω μερικά πράγματα που φυσικά έχω δοκιμάσει.

1. Βάλε στόχο και βάλε ένα χρονικό όριο που θα ακολουθείς μερικές συνήθειες. Ξέρεις καλύτερα από κάθε άλλη πως αντιδρά το σώμα σου και τι μπορείς να αντέξεις.



2. Δεν θα σου πω το κλασικό για το νερό, βάζοντας σου το μαχαίρι στο λαιμό ,για το πόσο πρέπει να πίνεις. Εγώ θα σου προτείνω να μην μένεις ποτέ δίπλα σου χωρίς ένα μπουκαλάκι νερό. Πόσο μάλλον τώρα που είναι καλοκαίρι. Πίστεψε με ασυναίσθητα θα πιεις όλο το νερό.


3.Τρώγε συγκεκριμένες ώρες .Αυτό θα βοηθήσει τον οργανισμό σου να μην "παραπονιέται" ώρες που δεν πρέπει όπως τα ξημερώματα.


4. Τρώγε πλούσιο πρωινό και μεσημεριανό. Τρώγοντας ένα καλό και ισσοροπημένο μεσημεριανό και πρωινό ,8α αντέξεις να φας λιγότερο το βράδυ(που εμένα προσωπικά αυτό κάνει όλη τη κακή δουλειά). Φάε ένα γιαούρτι ή ενα τοστ. Όλα αυτά συνόδευσέ τα με πολύ νερό :). 


5.Πλύνε τα δόντια σου νωρίς το βράδυ ,οπότε αν σου έρθει η άτιμη η λιγούρα θα έχεις ένα παραπάνω λόγο να αντισταθείς.


6. Πες στη μαμά σου πως για μία βδομάδα θα αναλάβεις εσύ τη καθαριότητα του σπιτιού. Που θα σε βοηθήσει αυτό? Θες δεν θες θα γυμναστείς χωρίς να το καταλάβεις.όλα έχουν να κάνουν με την κίνηση. Ακόμα και τίποτα να μην έτρωγες όλη μέρα (που δεν το συνιστώ ούτε για πλάκα) δεν θα έχανες γραμμάριο.

7.Φυσικά και το παγωτό δεν μπορώ να το απαγορεύσω σε κανένα τέτοιο καιρό. Όμως αντί να λιώνεις στην ηλιοθεραπεία κάθε μερα (γιατί σου αρέσει το μελαχρινό χρώμα όπως σε όλες μας,γιατί πιστεύεις σε αδυνατίζει), πίστεψε με αν αντί να κάθεσαι ξαπλωμένη παίξεις κάποιο θαλάσσιο σπορ ή κολυμπήσεις τουλάχιστον μιάμιση ώρα συνολικά θα κάνεις και ομοιόμορφο μαύρισμα αλλα και θα γυμναστείς τόσο καλά που δεν το φαντάζεσαι.


8.Μείωσε το καφέ και τους τυοποποιημένους χυμούς. Πίνεις δεκάδες κουταλιές ζάχαρης χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι. Ένα τσάκι και μία λεμονάδα είναι ότι πρέπει για αυτό το τέλειο καιρό.


Με αυτές τις συνήθειες είμαι σίγουρη πως θα δεις τη ζυγαριά σου δύο κιλάκια κάτω σε πολύ μικρό διάστημα. Αρκεί βέβαια να τα κάνεις όλα όπως πρέπει. Δεν πρέπει ούτε να πεινάς ούτε να σκας από το φαί.

7 σχόλια:

  1. Συμφωνώ με όλα τα tips που μας έγραψες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραία και έξυπνα τιπς! Βοήθησες πολύ και εμένα αλλά είμαι σίγουρη και πολλές άλλες!
    Φιλάκια πολλά<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι συμβουλές σου είναι μια και μια! Όλες πολύ σωστές. Το να βάλεις χρονικά όρια στο φαγητό σου νομίζω είναι το πρώτο βήμα για να ξεκινήσεις!!

    http://www.studyaboutfashion.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ καλές οι συμβουλές σου!
    Το περπάτημα επίσης βοηθάει πολύ σε συνδυασμό πάντα με τη διατροφή :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ χρήσιμες συμβουλές! Όντως η επιδρομή το βράδυ στο ψυγείο είναι το βασικό πρόβλημα και σε μένα! Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. I agree with all these tips!
    Have a great weekend!
    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε μου τη γνώμη σας

 

Beautyisallaround6 Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang