Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Τι πρέπει να εχω μαζί μου στη τσαντα του γυμναστηρίου!What should I have in my gym bag!

Γεια σου κορίτσι! Επειδή ξέρω πως ειναι ο καιρός που όλες λίγο ή πολυ πηγαίνουμε στο γυμναστήριο λόγω του καλοκαιριού σκέφτηκα πως μπορω να σε βοηθήσω να οργανωθείς στο θέμα σχετικά με το τι θα σου χρειαστεί να έχεις μαζί σου ! Φτιάξε καφεδάκι και ελπίζω να σου κρατήσω όμορφη συντροφιά !

Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

~Γίνε από σήμερα πιο οργανωτικός!!Σου δείχνω το πως~

Παρατήρησα πως πολλές φορές δεν είμαι όσο οργανωτική θα ήθελα σε πολλά πράγματα και για αυτό θα μοιραστώ μαζί σου τη λίστα που έφτιαξα και προσπαθώ να την ακολουθώ. Το θέμα δεν είναι να είσαι οργανωτικός σε ένα τομέα και στα άλλα να είσαι μπάχαλο. Η οργάνωση είναι τρόπος ζωής και κάνει καλό στη διάθεση μας και στο να βλέπουμε τα όρια μας!

1. Βάλε στόχο να ξυπνάς το πρωί νωρίς ! Το ξυπνητήρι μου πλέον χτυπάει στις 9.30 τις καθημερινές και 10 τα Σαββατοκύριακα.

Τρίτη 17 Μαΐου 2016

~May favourites and mini haul~

Γεια σας κορίτσια! Τι κάνετε ; Ελπίζω να είστε όλες καλά! Σήμερα θα συνδιάσω ένα post με αγαπημένα του Μαιου και όχι μόνο με καινούργιες αγορές που πραγματοποίησα αυτόν τον καιρό. Είχα τα γενέθλια μου και έτσι έκανα μερικά δωράκια στον εαυτό μου. Αν θέλετε να δείτε τί πήρα δώρο από τους κοντινούς μου ανθρώπους γράψτε το μου από κάτω!Πάμε όμως να ξεκινήσουμε με το σημερινό post.



Mary-Lou Manizer-The Balm
 

Beautyisallaround6 Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang