Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Φοιτήτρια...Βάσανο not! #1

Το πρωί μάθημα, μετά καφέ με την παρέα σου , ε δεν θα χαλαρώσεις και το βραδάκι για καμιά μπυρίτσα ; Και όλα αυτά την ίδια μέρα. Κακά τα ψέμματα το να είσαι φοιτήτρια εμπεριέχει όλα αυτά. Το σπίτι σου σε βλέπει σπάνια και πρέπει από το πρωί μέχρι το βράδυ να συνδυάσεις ένα συνολάκι για 3 διαφορετικές περιστάσεις. Μην αγχώνεσαι εδώ θα σου δείξω τα πιο απλά και όμορφα σύνολα για να κάνεις εντύπωση κάθε ώρα της ημέρας και όχι μονο ;)
Το θέμα δεν είναι να βάλεις την Άρτα και τα Γιάννενα για να νιώθεις καλοντυμένη..



Από ότι κατάλαβες τα φούτερ παίζουν πολύ.Υπάρχουν πολλοί και όμορφοι συνδυασμοί. Μπορείς να το βάλεις με το αγαπημένο σου jean ,με φόρμα, με φούστα , με κολάν και με δερμάτινο παντελόνι. Μπορείς να το συνδυάσεις με ένα σχετικά μεγάλο κολιέ που θα δώσει αμέσως άλλο ύφος στο ντύσιμο σου. Για μένα βέβαια το απόλυτο είναι ένα καρό πουκάμισο μέσα από το φούτερ. Κάντο και θα με θυμηθείς.





Όσο έχω φωνή θα σου λέω πως το απλό είναι και το πιο καλό. Βάλε το jeanακι σου με ότι συνδυασμό θες. Πειραματήσου μην αντιγράφεις τίποτα και κανένα.

Τέλος να ξέρεις πως ένα πουκάμισο και μια backpack πάντα θα σε σώσει στο όταν ορίεσαι πως δεν έχεις τίποτα να φορέσεις.-Αν κάπου δίπλα σου είναι το αγόρι σου σίγουρα ακούγεται ένα "Και 7 ράφια στη ντουλάπα τι είναι?- Μην δίνεις σημασία σε αυτές τις κακοήθειες !Εμείς σε καταλαβαίνουμε.

Σε φιλώ!



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μου τη γνώμη σας

 

Beautyisallaround6 Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang