Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Review #1-Tzimas cosmetics-

Καλησπέρα κορίτσια μου. Σήμερα σας έχω ένα review από κάποια δειγματάκια της Ελληνικής εταιρείας Τzimas cosmetics.
Πρώτα από όλα θέλω να ξεκαθαρίσω και να σας πω με μεγάλη ειλικρίνεια πως μου αρέσουν πολύ τα reviews και πάντα πριν γίνω blogger με βοηθούσαν οι απόψεις άλλων κοριτσιών πριν αγοράσω κάτι και πιο πολύ μου άρεσε όταν γνώριζα καινούργιες εταιρείες και πόσο μάλλον ελληνικές εταιρείες. Ο στόχος μου δεν είναι σονι και ντε να αγοράσετε ότι σας δείχνω-ούτως ή άλλως δεν βγάζω χρήματα από αυτό-. Θέλω μόνο να γνωρίσετε μαζί με εμένα νέα προιόντα και οικονομικά αλλά και που κάνουν καλή δουλειά,πέρα από τα ίδια και τα ίδια που μας δείχνουν όλοι.
Αρκετά μίλησα, ώρα για το κύριο θέμα του συγκεκριμένου post.
Λίγα λόγια για την ελληνικότατη Θεσσαλονικιώτικη συμπρωτευουσιάτικη εταιρεία.
logo
  • Η οικογένεια Τζίμα δραστηροποιείται στην παρασκευή καλλυντικών προιόντων από το 1957.
  • Γίνονται συνεχείς έρευνες και εργαστηριακοί έλεγχοι σε κάθε στάδιο της παραγωγής.
  • Η σύνθεση των προιόντων αποτελείται από συστατικά φυσικής προέλευσης(πόσο σημαντικό είναι αυτό).Λίγα παραδείγματα: εκχυλίσματα βοτάνων κυρίως απο τη μεσογειακή χλωρίδα, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και άλλα φυτικά έλαια,αιθέρια έλαια
  • Μου φάνηκε πολύ σημαντικό το ότι οι ποσότητες παραγωγής των προιόντων είναι απόλυτα ελεγχόμενες με αποτέλεσμα τα καλλυντικά της εταιρείας να είναι πρόσφατης παραγωγής.
  • Τέλος η σειρά της εταιρείας προσφέρει λύσεις για ενυδάτωση, καθαρισμού, φρεσκαρίσματος,αντιγήρανσης,ανάπλασης, σύσφιξης και αντηλιακής προστασίας για ΚΑΘΕ τύπο δέρματος.
Γενικά εγώ δεν έχω ιδιαίτερο θέμα με το πρόσωπο μου. Δεν είναι ούτε λιπαρό ούτε και ξηρό. Είναι κανονικό. Εγώ συνηθίζω να το λέω «αδιάφορο». Αλλά η αλήθεια είναι ότι μια ταλαιπωρία την περνάει λόγω των χρόνιων επισκέψεων σε δερματολόγο για την εξάλειψη τριχοφυίας. Οπότε χρειάζομαι σωστά προιόντα περιποίησης και είμαι πολύ προσεχτική στο τι βάζω στο δέρμα μου.
Μου ήρθαν λοιπόν κάποια δειγματάκια . Στην επικοινωνία τους οι υπεύθυνοι ήταν πολύ ευγενικοί και εξυπηρετικοί, Έχω θέμα με την ευγένεια !
12084135_536536406495185_1385315676_n
Ας τα πάρουμε ένα ένα
  1. 12081427_536536349828524_1984432486_n
    Σιγά λέω και εγώ σιγά μην έχει εμφανής λάμψη. Περιττό να σας πω πως βγήκα από το μπάνιο μετά από το ντουζ έτοιμη να ντυθώ να βγω και η μήτερα μου έτοιμη να βγεί και εκείνη μου λέει επακριβώς «Τί έβαλες και γυαλίζεις τόσο ωραία βάλε μου και εμένα» Και όντως κορίτσια το σώμα μου γυάλιζε υπέροχα (όχι σαν πυγολαμπίδα). Με ενυδάτωνε και μου έδωσε και αυτό το κάτι παραπάνω στην έξοδο μου !
  2. Scrub Cream με κόκκους χαλαζιακής άμμου και αιθεριο έλαιο λεβάντας.
    Scrub Cream με κόκκους χαλαζιακής άμμου και αιθεριο έλαιο λεβάντας.
    Γενικά εγώ τα scrub τα έχω βάλει στη ζωή μου τα τελευταία 2 χρόνια. Άλλα από την αρχή μου με εκνεύριζε πως όταν έβαζα το προιόν οι κόκκοι έλιωναν πριν προλάβω καλά καλά να κάνω δυο κύκλους στο δέρμα μου. Με όλη την ειλικρίνεια που με διακατέχει αυτό το προιόν εγώ με την πρώτη ευκαιρία θέλω να το αγοράσω. Οι κόκκοι έμεναν εκεί ανέπαφοι. Η αίσθηση του προσώπου μου μετά ήταν για πολύ πολύ ώρα απαλή. -Γενικά εγώ νευριάζω όταν λένε πως το δέρμα μετά από μια εφαρμογή είναι απαλό.- Το θέμα είναι λίγο αργότερα τι γίνεται.Και αυτό το παρατήρησα σε αυτό το προιόν αλλά και σε μία μάσκα που θα σας πώ παρακάτω. Η γνώμη δεν είναι μόνο δική μου καθώς εκείνη την μέρα είχα πάει επίσκεψη σε μία φίλη μου και δοκίμασε και εκείνη το scrub. Και φανταστείτε αυτή είναι και παράξενη <3
  3. Λοσιόν "Λύσις"
    Λοσιόν «Λύσις»
    Πρώτη φορά δοκίμασα τέτοια λοσιόν -σαν νεράκι ήταν με λίγο πιο παχύρευστη σύσταση.- Η διακριτική μυρωδιά του όμως μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Υποόσχεται να φρεσκάρει και να τονώσει το δέρμα (η αλήθεια είναι ότι κάτι παρατήρησα,όχι θαύματα αλλά ναι),απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα ,συσφίγγει τους διεσταλμένους πόρους και καθαρίζει σε βάθος απο το σμήγμα και τους ρύπους δίνοντας λάμψη. Θα ήθελα να το ξαναδοκιμάσω για πιο εμπεριστατωμένη άποψη.
  4. Μάσκα Βοτάνων"ενυδατώνει,καταπραύνει,απαλύνει και δροσίζει"
    Μάσκα Βοτάνων»ενυδατώνει,καταπραύνει,απαλύνει και δροσίζει»
    Η μάσκα αυτή δεν είχε την συνηθισμένη σύσταση που έχω συνηθίσει. Δεν ξέρω πως μπορώ να το περιγράψω. Είναι σαν αυτές τις μπλε οδοντόκρεμες που σου δίνουν απίστευτη δροσιά. Αμέσως όταν την εφάρμοσα  η δροσιά και η δράση της έκαναν την εμφάνιση τους. Ένιωθα το δέρμα μου σαν να αναπνέει. Είμαι τραγική στις περιγραφές αλλά πραγματικά αυτό ένιωσα. Η δροσιά παρέμεινε και μετά από το πλύσιμο του προσώπου μου.
  5. Μάσκα φρούτων για κανονικές επιδερμίδες.
    Μάσκα φρούτων για κανονικές επιδερμίδες.
    Η μάσκα αναφέρει ότι εμπεριέχει λευκή άργιλο, εκχυλίσματα εξωτικών φρούτων από μάνγκο και μούρο goji καθώς και αχιλλεία και δενδρολίβανο. Τι να πρωτοπώ για αυτή την μάσκα. Αυτή μαζί με το scrub έγιναν τα αγαπημένα μου προιόντα που ευελπιστώ να αγοράσω.Η σύσταση του προιόντος πιο απαλή πεθαίνεις. Το χρώμα τέλειο .ΡΟΖ μου ανέβασε την διάθεση. Η μυρωδιά της από άλλο πλανήτη. -Μπορεί και από τον Άρη που είναι viral αυτές τις μέρες- Η εφαρμογή της έγινα πανεύκολα απλωνόταν ομοιόμορφα και με μία μικρή δόση προιόντος απλωνόταν σε μεγάλη επιφάνεια στο πρόσωπο μου.
Χαίρομαι που έμεινα τόσο ευχαριστημένη γιατί δεν ήθελα μια ελληνική εταιρεία να με απογοητεύσει. Η αποψή μου είναι ακριβώς αυτή που έγραψα. Φυσικά αν κάτι δεν μαρέσει θα το γράφω και θα το υποστηρίζω. Γιατί μην ξεχνάτε. Τα reviews γίνονται για σας ,για να γλιτώσετε λεφτά και για να πληροφορηθείτε από το γραφείο του σπιτιού σας ,και χωρίς να προσπαθεί να σας το πουλήσει μία εργαζόμενη που έχει κέρδος ,αλλά μία κοπέλα με τις ίδιες ανάγκες με εσάς!
Αν φτάσατε μέχρι εδώ ευχαριστώ που με αντέξατε θα χαρώ πολύ να μου πει μια κοπέλα την γνώμη της σε περίπτωση που έχει δοκιμάσει κάτι από αυτήν την εταιρία.

4 σχόλια:

  1. Δεν έχω δοκιμάσει κάτι... σίγουρα φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα... Θα ρίξω μια ματιά και στα link που έδωσες και ίσως στο μέλλον τα αναζητήσω... Πολλά φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαι εγώ χάρηκα πολύ που δοκίμασα μια εταιρεία που δεν είναι μαζοποιημένη. Φιλιά πολλα !!!!

      Διαγραφή
  2. Περνάω συνεχώς έξω από το κατάστημά τους καθώς μένω Θεσσαλονίκη και ποτέ μα ποτέ δεν το επισκέφτηκα. Με την πρώτη ευκαιρία λοιπόν θα μπω μέσα καθώς φαίνονται πολύ ενδιαφέροντα τα πραγματάκια που μας έδειξες και μπράβο για την δουλειά σου!!!Εάν θέλεις τσέκαρε και το δικό μου Blog...είμαι καινούρια σ΄ αυτόν τον χώρο. marosbeautyworld.blogspot.com Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δοκίμασε με την πρώτη ευκαιρία ένα scrub προσώπου. Δεν ήθελα να τελειώσει ποτε. Εκανε την επιδερμίδα μου πολύ απαλη και φρεσκια.Τσεκαρα το blog σου. Συνέχισε την καλή δουλειά. Θα σε παρακολουθω :P

      Διαγραφή

Πείτε μου τη γνώμη σας

 

Beautyisallaround6 Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang