Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

~~Pharm16 haul-Review~~

Σήμερα θα ήθελα να σας δείξω μερικές από τις καινούργιες μου αγορές,επωφελούμενη από κάποιες τελευταίες εκπτώσεις ,από ένα ηλεκτρονικό φαρμακείο (pharm16), ειδικότερα βέβαια από την Apivita και τον Korres(όπως και φαίνεται άλλωστε:P ), μιας και τους έχω ιδιαίτερη αδυναμία.




Θα ξεκινήσω από τα προιόντα που αγόρασα από την Apivita που είναι τα πιο πολλά.



Πήρα λοιπόν δύο σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης,με λούπινο και δάφνη,(λόγω εποχής μαδάω όπως καταλαβαίνετε), τα οποία ήταν 1+1 δώρο οπότε δεν έχασα και την ευκαιρία.Άλλο ένα σαμπουάν που ήθελα καιρό να δοκιμάσω,είναι αυτό με μέλι και τσουκνίδα δια λιπαρές ρίζες και ξηρές άκρες.Επίσης, στάθηκα τυχερή, γιατί βρήκα αυτήν την όμορφη συσκευασία δώρου(στη μισή τιμή σχεδόν) με σαμπουάν και conditioner ,για λάμψη και αναζωογόνηση ,με εσπεριδοειδή και μέλι, τα οποία είναι καταπληκτικά προιόντα και το γνωρίζω γιατί τα χρησιμοποιώ επανειλημμένα και η μυρωδιά τους είναι εξαιρετική, απερίγραπτη,τέλεια...οκ σταματάω!!


Αφού τελειώσαμε από μαλλιά,πάμε σε πρόσωπο και σώμα.Για το πρόσωπο προμηθεύτηκα για εκατοστή φορά(χωρίς υπερβολές) τον αφρό καθαρισμού με ελιά και λεβάντα
 και δεν θα πω παραπάνω ,απλά το αγαπώ!Για το σώμα πήρα για πρώτη φορά το αφρόλουτρο με αιθέρια έλαια από τριαντάφυλλο,το οποίο δεν το έχω ξαναδοκιμάσει, απλά ήθελα κάτι για βαθιά ενυδάτωση οπότε λέω γιατί όχι???Η μυρωδιά προσωπικά μου αρέσει είναι πιπεράτη!!



Τέλος της apivita για σήμερα,αγόρασα δύο προιόντα που έχω ακούσει ότι βοηθάνε.Ιδιαίτερα στην ακμή αν και δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα (θέλω να πιστεύω χαχα).Το ένα είναι η μάσκα προσώπου με πρόπολη για λιπαρά δέρματα( κάνει πολύ καλή δουλειά,δύο φορές που την έχω δοκιμάσει), το άλλο είναι το γνωστό σε όλους( με πρόβλημα ακμής δηλαδή) tea tree oil-έλαιο ταεόδεντρου,αλλά ακόμη δεν το έχω δοκιμάσει για να σας πω την άποψη μου, απλά μυρίζει χάλια(να τα λέμε και αυτά).Τελευταίο και καλύτερο προιον για την Apivita, είναι ο φυσικός ορός προσώπου, για ενυδάτωση με αλόη και υαλουρονικό οξύ.Φανταστικό κορίτσια, το εφαρμόζετε κάτω από την ενυδατική σας κρέμα και χαρίζει ένα φιλμ προστασίας του προσώπου σας καθώς και πολύ βαθιά ενυδάτωση.Προσωπικά μου κάθισε πολύ καλά στην επιδερμίδα μου και ας έχω λιπαρό δέρμα.

Επωφελούμενη-περισσότερο δεν γίνεται- από τη προσφορά του 1+1 δώρο από τον korres,πήρα δύο συσκευασίες από αφρόλουτρα, που μυρίζουν τέλεια και τα δύο.Η μια είναι με αχλάδι και περγαμόντο και η άλλη άγριο τριαντάφυλλο. Τα έχω χρησιμοποιήσει ξανά, είναι αγαπημένα με πολύ ευχάριστη μυρωδιά.Επιπλέον με την ίδια προσφορά,βρήκα και τα μαντιλάκια καθαρισμού για πρόσωπο και μάτια με πρωτεινες γάλακτος.Είναι η πρώτη φορα που τα αγοράζω, θα τα χρησιμοποιήσω και αν θέλετε να σας πω τη γνώμη μου.

Από την μεγαλύτερη παραγγελία που έχω κάνει ποτέ απο φαρμακείο δεν θα μπορούσε να λείπει
το νεράκι micelaire της bioderma, το οποίο λειτουργεί και σαν ντεμακιγιάζ( για πρόσωπο και μάτια) και σαν απλό τονωτικό καθαριστικό προσώπου.που προσωπικά εμένα δεν λείπει ποτέ από το μπάνιο μου.Επιπλέον , προμηθεύτηκα και μία ενυδατική προσώπου της avene-cleanance expert- για λιπαρά δέρματα με ακμή, την οποία μου την πρότεινε μία φίλη, φανατική οπαδός της συγκεκριμένης, που ζω με την ελπίδα να λειτουργήσει και σε εμένα για να δούμε μια άσπρη μέρα.

Και το review με προιόντα από το φαρμακείο κλείνει κάπου εδώ(και εγώ απορώ), με τρία τελευταία πραγματάκια.Τα δύο αφορούν τη στοματική υγιεινή και είναι δύο ανταλλακτικά oral-b για ηλεκτρική οδοντόβουρτσα τα οποία τα βρήκα 1+1 δώρο(μου μπήκε καλά η χρονιά δεν έχω παράπονο) όπως και ένα στοματικό διάλυμμα (unisept ονομάζεται) που μου πρότεινε ο οδοντίατρος μου.
Το τελευταίο ειναι μία συσκευασία με σπιρουλίνα σε μορφή χαπιών που προσφέρει συνδιασμό θρεπτικών στοιχείων και συμβάλει στη καλη υγεία, ενέργεια και τόνωση οργανισμού(αμήν)

Κάπου εδώ τελειώσαμε με αυτό το ατελείωτο review,ούτε εγώ δεν το πιστεύω.Ελπίζω να σας άρεσαν και να μην σας κούρασα. Για τις αγορές μου πιστεύω έκλεισα για το επόμενο 3μηνο.
Σας φιλώ γλυκά <3

14 σχόλια:

  1. Πω πω πόσα πράγματα!! Με έβαλες σε πειρασμό τώρα να πάρω κι εγώ 1-2 πράγματα που εντόπισα!
    να τα χαρείς όλα <3
    Φιλιά :**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με γεια σου, να τα χαρείς όλα! Δεν σου έβαλαν καθόλου δειγματάκια?

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απο την Apivita ειμαι πολύ ευχαριστημενη, όσες φορες δοκίμασα προιόντα της!
    Καλή εβδομάδα,
    καλή συνέχεια στη μέρα σου!
    Φιλια πολλά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Great post, and those products looks very good. :)

    Can you follow me again, it looks like there is some mistake, you said that you followed me, but I can't see u between my followers, I followed you too. xox

    esfashionup.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαμοςςςς!!!! ποσα πραγματα!!! να τα χαρεις όλα!!μου εκλεισε το ματι ο ορος!!! φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Korres & Apivita από τις αγαπημένες μου εταιρείες... Το bioderma κορυφή, τι να λέμε τώρα.... Να τα χαρείς όλα! Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Fantastic haul! All the products look so well :)

    xoxo ❤
    Melania | modeintechnicolor.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ciao!!!
    ti ho scoperta solo adesso...e mi piacciono un sacco le tue recensioni, nuove e un pò diverse dalle solite!
    Ora mi leggo un pò del tuo Blog! Complimenti!
    Passa a trovarmi e se ti va iscriviti...io sono agli inizi, ho solo da imparare!
    un bacio
    vale

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Nice review! Thanks for sharing! :)

    Your blog is awesome! I saw it and thought if you would like to follow each other? Follow me and I'll follow back asap. Let me know what you think. I'd love to hear something from you! :)
    www.cielofernando.com
    FACEBOOK | INSTAGRAM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. These look great, enjoy all of them. :)

    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε μου τη γνώμη σας

 

Beautyisallaround6 Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang