Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

~Helixland products review.~


Σας έχω ξαναπεί πως γενικά ψάχνω το διαφορετικό και το μοναδικό. Έτσι επικοινώνησα με την εταιρεία Helixland . Mε εντυπωσίασε το έκκριμα σαλιγκαριού που περιέχουν τα προιόντα περιποίησης τους. Αποτελεί μίγμα πρωτεϊνών και διαφόρων άλλων δραστικών ουσιών με κυριότερη την αλλαντοΐνη, κολλαγόνο, ελαστίνη, γλυκολικό οξύ και βιταμίνες. Όλες αυτές οι ουσίες συντελούν σε μια ολοκληρωμένη δραστηριότητα που αφορά την ενυδάτωση, την ανάπλαση και την αναγέννηση της επιδερμίδας. Άλλωστε το ίδιο το σαλιγκάρι παράγει και εκκρίνει αυτό το προϊόν για την δική του προστασία από αφυδάτωση αλλά και για την αναδόμηση του δέρματός του.




Η εταιρεία διαθέτει και φαγώσιμα προιόντα ! Είχαν την ευγενή καλοσύνη να μου στείλουν 4 δείγματα από κρέμα ημέρας, κρέμα νυκτός, 24ωρη κρέμα μέχρι και ηλικίας 40 ετών και ένα serum.

Ας ξεκινήσω να σας λέω ξεχωριστά τη γνώμη μου.

Kρέμα ημέρας:Η κρέμα ημέρας περιείχε φυσικό έκκριμα σαλιγκαριού, υαλουρονικό οξύ, κολλαγόνο, βιταμίνη Ε και αιθέριο έλαιο λεβάντας.Υπόσχεται ενυδάτωση την οποία την ένιωθα.Μου έκανε εντύπωση η βιταμίνη Ε που περιέχει που προστατεύει από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες. Επειδή όπως σας είπα τα προιόντα ήτα σε δείγματα χρησιμοποίησα συνετά για περίπου 3 μέρες την κάθε κρέμα, χωρίς να χρησιμοποιώ άλλα προιόντα. Επίσης εκείνη τη βδομάδα δεν είχα επιβαρύνει και το προσωπό μου με make up. Kρέμα ημέρας δεν έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές γιατί ήμουν πιο πολύ του στυλ της 24ωρης. Την αλήθεια θα τη πω σε συνδιασμό με την κρέμα νυκτός ένιωθα το προσωπο μου ενυδατωμένο και λείο.


Κρέμα νυκτός:Η κρέμα νυκτός περιέχει φυσικό έκκριμα σαλιγκαριού, κολλαγόνο, βιταμίνη Α και αιθέριο έλαιο λεμονιού.Kαταρχήν μύριζε υπέροχα . η επιδερμίδα ανανεώνεται γρηγορότερα τη νύχτα, έτσι η κρέμα νυκτός ενισχύει το έργο της ανανέωσης των κυττάρων της, όπου τα δραστικά συστατικά της εκείνες τις ώρες απορροφώνται και πιο εύκολα.Και για αυτό το λόγο υπόσχεται η συγκεκριμένη την ανανέωση της επιδερμίδας. Επίσης μειώνει την παραγωγή σμήγματος κάτι το οποίο το θεωρώ πολύ σημαντικό.


24ώρη κρέμα:Με Φυσικό Έκκριμα Σαλιγκαριού, και Τριαντάφυλλο Βιολογικής Καλλιέργειας.η 24ωρη κρέμα ενυδατώνει και τονώνει την επιδερμίδα του προσώπου ενώ παράλληλα προλαμβάνει τη δημιουργία ρυτίδων. Αν σου αρέσει η μυρωδιά του τριαντάφυλλου θα την ερωτευτείς .Μακάρι να είχα 10 συσκευασίες. Την αγάπησα πιο πολύ από όλα ! Είμαι της 24ωρης είναι φανερό.Υπόσχεται λάμψη, ενυδάτωση και σύσφιξη, ιδιότητες τα οποία τα διαπίστωσα.


serum:Περιείχε φυσικό έκκριμα σαλιγκαριού, υαλουρονικό οξύ, βιταμίνη Ε και φυσικό εκχύλισμα κρόκου Κοζάνης και τριαντάφυλλου.Ο κρόκος Κοζάνης (σαφράν) πρώτη φορά χρησιμοποιείται σε καλλυντικό όπως με ενημέρωσε η εταιρεία. 

Την εταιρεία μπορείς να τη βρεις εδώ:
Facebook: Facebook Page
Ιστοσελίδα:Site

2 σχόλια:

Πείτε μου τη γνώμη σας

 

Beautyisallaround6 Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang