Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

~Month's favorites and one fail product~

Καλό μήνα κορίτσι μου! Tι κάνεις? Εγώ σκάω από τη ζέστη. Αφού έβαλα το air condition στο φουλ είμαι έτοιμη να σου πω τα αγαπημένα του μήνα Ιουνίου.Στο τέλος του post θα βρεις και την απογοήτευση του μήνα!


 Για την ενυδατική dove έχω να πω τα εξής: H μυρωδιά του έρχεται από άλλο πλανήτη και το πόσο γρήγορα απορροφάται με έχει πραγματικά ξετρελάνει! Υπάρχουν πολλές μυρωδιές που πιστεύω θα ικανοποιήσουν και την πιο απαιτητική κοπέλα.
Για το λάδι της Ventus: Είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει για τα μαλλιά μου. Η μυρωδιά του είναι ουδέτερη αλλά δεν με χαλάει καθόλου. Μου αρκεί το πόσο μαλακά και ευκολοχτένιστα μου τα κάνει.
 Για την συσφικτική κρέμα σώματος της Elancyl. Είναι η πρώτη κρέμα τέτοιου είδους που δοκίμασα ποτέ και αυτή είναι η δέυτερη μου συσκεασία. Εδώ και αρκετούς μήνες σε καθημερινή βάση μετά το μπάνιο μου απλώνω τη κρέμα στη περιοχή του μπουτιού, του γλουτού και της κοιλιάς. Έχω παρατηρήσει λίανση των σημείων και μια πολύ καλή βελτίωση στις ραγάδες μου. Σε συνδιασμό πάντα με υγιεινής διατροφής και πολύ νερού.
 Σου μίλησα πολύ πρόσφατα για αυτή την κρέμα after sun από την εταιρεία Lavera. Την έχω πάντα μαζί μου και πραγματικά με δροσίζει και με ενυδατώνει πάρα πολύ μετά την έκθεσή μου στον ήλιο.
 Τα αγαπημένα μου προιόντα καθημερινού μου μακιγιάζ για τον Ιούνιο .
 Aναλυτικά: Bronzer από HM.
Estee Lauder μασκάρα.
Flormar μολύβι χειλιών σε nude απόχρωση.
Flormar ρουζ.
H πάντοτε αγαπημένη μου CC cream από Bioten
Mac concealer
Παλέτα σκιών από Avon σε πολύ γήινες αποχρώσεις

Το αγαπημένο μου προιόν για το μήνα είναι αυτή η μάσκα καθαρισμού από την Eleon.
Σε λίγο καιρό θα μπει και στα empties καθώς έχω ξετρελαθεί με το πόσο απαλό κάνει το δέρμα μου σε περίορο αφόρητης ζέστης. Σου τη συστήνω.

Πάμε τώρα στην απογοήτευση μου.
Ήταν θυμάμαι ένα πρωι του Ιουνίου που βαριόμουν τόσο πολύ μετά τα Lidl να τρέξω στα Hondos που πήρα ότιο ξεβαφτικό βρήκα μπροστά μου. Ευτυχώς ήταν πάμφτηνο .Μου έκαιγε το πρόσωπο και δεν μου έβγαζε τόσο έυκολα το μακιγιάζ μου. Που φανταστείτε εγώ δεν βάφομαι έντονα. 


15 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο άρθρο! Η παλέτα της Avon έχει υπέροχα χρώματα<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ευχαριστώ πολύ. τα χρώματα της παλέτας είναι τα ιδανικά για κάθε πρόσωπο και μάτι πιστεύω. <3

      Διαγραφή
  2. Γενικά ότι προϊόν έχω δοκιμάσει από Cien είμαι ικανοποιημενη, αλλά το γαλάκτωμα καθαρισμού προσώπου είναι πραγματικά αποτυχία! Είχα δοκιμάσει πριν χρόνια, δεν νομίζω πως ήταν ακριβώς το ίδιο, αλλά είχε το ίδιο αποτέλεσμα... Απλά απαίσιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαίρομαι που συμφωνούμε. και δυστυχώς πολλά μικρά κορίτσια είναι απο τα πρώρα προιόντα περιποίησης που αγοράζουν όταν ξεκινάνε το μακιγιάζ τους. Όσο είσαι μικρή παίρνεις ότι πιο φτηνό..Το θέμα είναι να είναι και καλό για την επιδερμίδα σου

      Διαγραφή
  3. Το αγαπημένο μου αφρόλουτρο αυτό το διάστημα είναι από την dove,έχει τέλειο άρωμα που διαρκεί στο σώμα.Φαντάζομαι ότι και οι κρέμες σώματος θα είναι άξιες δοκιμής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολύ ωραία όλα!! η dove κρεμα δεν μου άρεσε τόσο εμένα! το βρηκα πολύ ενυδατικο για το δέρμα μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κοίτα στην αρχή είχα κάνει το λάθος και την είχα χρησιμοποιήσει αμέσως μετά το μπάνιο. και είχα βάλει αρκετή ποσότητα. Εκεί λίγο απογοητεύτηκα αλλά κατάλαβα πως χρειάζεται ελάχιστη ποσότητα και δεν συνιστώ να είναι νωπό το σώμα σου.

      Διαγραφή
  5. Πολύ ωραίο το ποστ σου.Ήθελα να σε ρωτήσω αν είναι καλή η απόδοση του Bronzer από HM. Από Cien έχω δοκιμάσει το γαλάκτωμα clear gentle cleansing milk και έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένη.
    Φιλιά πολλά!
    http://maryspworld.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχει πολύ ωραία απόδοση είναι αρκετά έντονη για αυτό πρέπει να ακουμπάς πολύ απαλά το πινέλο σου. αλλά το αποτέλεσμα με άφησε πολύ ικανοποιημένη για τη τιμή της.

      Διαγραφή
  6. I LOVE your blog :D Rae xoxo

    http://www.raexoxo.com & http://www.raexoxomonthly.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. I also love Dove products, I am currently using a shampoo and a conditioner with pomegranate, both of them are great, love them. :)
    Enjoy your day!
    Xoxo, Victoria

    https://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Nice products dear
    I follow your blog
    Join me please
    https://softcutie.blogspot.com.uy/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Buen review! No he tenido la oportunidad de probar estos productos.
    Besos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε μου τη γνώμη σας

 

Beautyisallaround6 Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang