Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Movie Review ~Our Kind of Traitor (2016)~


Η ταινία μεταφράζεται στα ελληνικά ως "Ένας προδότης ανάμεσα μας".Η ταινία έχει να κάνει με ένα ζευγάρι που θέλωντας να ξεπεράσουν διάφορα θέματα στο γάμο τους αποφασίζουν να κάνουν ένα ταξίδι ώστε να ξεκινήσουν από την αρχή και να βρουν αυτό που χάθηκε στη σχέση τους.
Το σχεδιασμένο όμως ταξίδι δεν πάει όπως περιμένανε και βρίσκονται μπλεγμένοι με την Ρώσικη μαφία. Το πως και γιατί φυσικά δεν θα στο πω -δεν κάνω ποτέ spoil-. 
Οι ίντριγκες και οι ανατροπές είναι πολλές και σου αφήνει αμείωτο το ενδιαφέρον ! Ενώ εγώ γενικά με αυτού του είδους τις ταινίες βαριέμαι στα πρώτα δέκα λεπτά αυτή μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Η επιλογή των ρόλων ήταν η σωστή . Δεν είναι λίγες οι φορές που ταινίες με υπέροχο σενάριο , χάνουν την τελειότητα λόγω των επιλεγμένων ρόλω. 

Χτες λοιπόν παρευρέθηκα σε ένα υπέροχο θερινό σινεμά (δεν είχα ξαναπάει) στη δεξαμενή στο Κολωνάκι καθώς ήταν η avant premiere της ταινίας. Σου τη προτείνω ανεπιφύλακτα ! Σου προτείνω επίσης και το συγκεκριμένο θερινό σινεμά. Πολύ οργανωμένο και καθαρό.

Σε διευκολύνω βάζοντας το trailer της ταινίας εδώ.

Αν δεις τη ταινία θέλω πολύ να ανταλλάξουμε γνώμες . Επίσης θα ήθελα να μου προτείνεις κάποια καινούργια ταινία ώστε να πάρω σβαρνα τα σινεμά.
Σε φιλώ.

3 σχόλια:

  1. I haven't seen this movie yet, thanks for the recommendation. :)
    Enjoy your day!
    Xoxo, Victoria

    https://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ααα σε ακολουθούσα στο google plus και δεν ήξερα για το blog σου , μόλις το ανακαλυψα. Σίγουρα θα πάω κάποια στιγμη στο σινεμά που πρότεινες . Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε μου τη γνώμη σας

 

Beautyisallaround6 Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang