Σάββατο, 23 Ιουλίου 2016

Social Media Tag

Σήμερα αποφάσισα να κάνω ένα πολύ ωραίο tag στο οποίο με tagαρε η Mynoboringworld και την ευχαριστώ πολύ για αυτό.1. Ποιά social media χρησιμοποιείς;
Λοιπόν, χρησιμοποιώ το instagram , το facebook , το Google+ και το pinterest .

2. Ποιό/α ενημερώνεις πιο συχνά;
Λάθος μου ,αλλά πιο συχνά ενημερώνω το instagram και το Google+. Λέω λάθος μου γιατί έπρεπε να τα ενημερώνω όλα το ίδιο.

3. Σε ποιο έχεις τους περισσότερους followers και σε ποιό τους λιγότερους;
Τους περισσότερους followers τους έχω στο instagram και τους λιγότερους στο Pinterest.

4. Γράψε μου μία διάσημη εταιρία που ακολουθείς και μία που σε ακολουθεί σε κάποιο από όλα.
Με ακολουθούν αρκετές γνωστές blogger τις οποίες τις παρακολουθούσα πολύ πριν πάρω την απόφαση να ξεκινήσω τη δική μου σελίδα και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό.

5. Ποιό social media πιστεύεις ότι βοηθάει περισσότερο bloggers και youtubers;
Πιστεύω πως το instagram βοηθάει πολύ. Αν με ρωτούσες πριν καιρό θα σου έλεγα σίγουρα το Facebook, όμως οι καιροί άλλαξαν.

6. Πόσες φορές τη μέρα ελέγχεις τα social media σου;
Αυτή η ερώτηση με στενοχωρεί καθώς με στενοχωρεί η απάντηση της. Μέσα στη μέρα τσεκάρω πάρα μα πάρα πολλές φορές και τα προσωπικά μου αλλά και τα social media του blog μου.

7. Τι γνώμη έχεις για τους αγορασμένους followers?
Δυστυχώς συμβαίνει και θα συμβαίνει όσο και αν δεν μας αρέσει. Προσωπικά είναι κάτι που δεν θα έκανα ποτέ. Το blog μου το έφτιαξα για πραγματικά κορίτσια σαν εμένα . Θέλω μέσα από αυτό να παίρνω και να δίνω ιδέες. Δεν βρίσκω το λόγο κάποιο κορίτσι που έφτιαξε ένα blog να θέλει να έχει πολλούς ακόλουθους αλλά συγχρόνως ψεύτικους. 

8. Ποιά είναι η πρώτη σου δημοσίευση;
Η πρώτη μου δημοσίευση στο instagram είναι αυτή . Στο blog μου είναι αυτή.

9. Έχεις blockάρει ποτέ κανέναν ή σε έχει blockάρει κάποιος;
Δεν έχει τύχει ποτέ ούτε να το σκεφτώ. Τώρα αν με έχει blockarei κάποιος δεν το γνωρίζω , όμως αν έχει γίνει σίγουρα θα ήθελα να ρωτήσω το λόγο ώστε να γίνομαι καλύτερη γιατί σίγουρα για να το έκανε αυτό από τη στιγμή που ποτέ δεν προσβάλλω κανέναν σίγουρα δεν θα του άρεσε κάτι στη δουλειά μου.

10. Ποίος είναι ο επόμενός σου στόχος για τα social media σου;

Ο επόμενος μου στόχος στα social media είναι ο αριθμός 20.000 στο instagram. Ξέρω πως είναι πολύ δύσκολο αλλά πάντα πρέπει να ελπίζουμε.


3 σχόλια:

Πείτε μου τη γνώμη σας

 

Beautyisallaround6 Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang