Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

~ My bath routine ~

Καλημέρα κορίτσι. Σήμερα σκέφτηκα να σου κάνω τη ρουτίνα του μπάνιου μου και να σου δείξω τα προιόντα που χρησιμοποιώ αυτό τον καιρό. Όποια φίλη έχει δικό της blog θα χαρώ πολύ να το κάνει και αυτή και φυσικά να μου το κοινοποιήσει ώστε να το δώ. :)

Προσωπικά έχω μια περίεργη συνήθεια.Λούζω πρώτα τα μαλλιά μου δύο φορές και μετα βάζω το conditioner. Μετά ασχολούμαι με το υπόλοιπο σώμα. Αυτό τ κάνω γιατί όντας τεμπέλα αν τα έκανα συγχρόνως δεν θα άφηνα το conditioner πάνω στο κεφάλι μου ούτε για δύο λεπτά.


 Δεν θα μπεις ποτέ στο μπάνιο μου και δεν θα βρεις προιον Pantene. Είναι η λατρεία μου.Φυσικά επειδή δεν θελω το δέρμα μου να συνηθίζει σε ένα προιον μια φορά στο τόσο ,σχεδον για μια βδομάδα δοκιμάζω άλλα προιόντα που θέλω να σας πω τη γνώμη μου. 
 Είναι το πιο ωραίο κρεμώδες αφρόλουτρο που θα μπορούσα να χρησιμοποιώ τώρα που είναι καλοκαίρι και το δέρμα μου όσο να ναι ξηρένεται. Μυρίζει υπέροχα και με ενυδατώνει πολύ καλά.Το είχα βρει σε προσφορά από τα Hondos Center και ήτα πολύ οικονομικά.

 Τι να πω για το σαμπουάν και το conditioner από Pantene Pro V. Όλες οι σειρές της με αφήνουν ευχαριστημένη και σε κάτι. Τώρα τελευταία χρησιμοποιώ  την πράσινη σειρά που είναι κατα του φριζαρίσματος. Είμαι σίγουρη ότι τέτοια φρεσκάδα στο κεφάλι σου δεν έχεις ξανανιώσει μετά το μπάνιο.Με κάνει να νιωθω πιο καθαρή και η μυρωδιά του μου φτιάχνει το κέφι.Σίγουρα μια φορά το μήνα σε πολλά σουπερ μαρκετ θα το βρεις σε προσφορά με σχεδον 2 ευρώ το ένα.
Είτε κάνω μπάνιο γυρίζοντας από βόλτα είτε όχι χρησιμοποιώ το υγρό σαπουνάκι από Apivita με ελιά και λεβάντα. Σου έχω μιλήσει πολλές φορές για αυτό το προιον.Είναι τόσο ευχρηστο και κάνει το πρόσωπο μου πολύ απαλό και καθαρό.Το χρησιμοποιώ κάθε μερα.


5 σχόλια:

  1. I don't like panten shampoo. I have been using lush's and it's awesome! But i love dove products :)


    The-not-so-girlygirl.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρησιμοποιώ και εγώ το ίδιο καθαριστικο της Apivita μέσα στο μπάνιο και μέτα βάζω γαλάκτωμα .Θέλω να δοκιμάσω πολυ το κρεμώδες αφρόλουτρο της NIVEA.Φιλιά...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα pantene μια χαρα σαμπιυαν αλλα δε μπορω να πω πως εχουν κτ το ιδιαιτερο. Το καθαριστικο με ελια λεβαντα το αγαπαμε ολες!!!!:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. I also love Pantene products for my hair care, I use them frequently, the shampoos and the conditioners are really great, currently I use a Pantene hair mask.

    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ συχνά χρησιμοποιώ σαμπουάν Pantene κυρίως γιατί δεν βρίσκω σε όλα τα super market τα orzene που χρησιμοποιώ εγώ!! Πολύ ωραίο post!!

    Φιλιά!!
    https://homoshopien.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε μου τη γνώμη σας

 

Beautyisallaround6 Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang