Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017

Στόχοι για το 2017 και πως να είσαι συνεπής στις αποφάσεις σου!

Καλησπέρα κορίτσια μου. Σαν τα χιόνια. Συγνώμη για την απομάκρυνση μου αλλά το πρόγραμμα μου πλέον με την δουλειά είναι πολύ γεμάτο (και ευχαριστώ να λέω). Σκεφτόμουν πως πάντα μα πάντα στην αρχή του χρόνου όλοι θέλουμε να ξεκινάμε από το μηδέν και να κάνουμε καινούργια αρχή και να παίρνουμε αποφάσεις που θέλουμε να τηρήσουμε τη νέα χρονιά... Συνήθως στα μέσα Γενάρη αυτή η σκέψη φεύγει και γυρνάμε στα ίδια!
Για να το αποφύγουμε αυτό πρέπει πάνω από όλα να το θέλουμε πραγματικά αυτό που σκοπεύουμε να κάνουμε.
Πρέπι να το θέλουμε πραγματικά και να ειμαστε αποφασισμένοι ότι αυτός ο χρόνος θα περάσει επικοδομοιτητικά και όχι να περάσει άσκοπα. Τα χρόνια πίσω δεν γυρνούν!

Ένα άλλο μεγάλο τρικ για να καταφέρεις να κρατήσεις τις υποσχέσεις σου είναι να βάζεις στόχους που μπορεί να γίνουν ,αντικειμενικά! 

Καλό επίσης είναι να μην το παρακάνεις με τους στόχους σου. Λίγους και καλόυς . Αν πάλι θες να αλλάξεις αρκετά ,χώρισε τα σε μήνες. Ιανουάριο-Φεβρουαριο-Μάρτιο θα κάνω αυτά αυτά και αυτά! 

Με αυτούς τους τρόπους είναι λίγο πιο εύκολα να μείνεις επικεντρωμένη στο στόχο σου.

Οι στόχοι μου για μένα είναι:
1.Να με προσέχω περισσότερο.Όχι μέσα από βαψιμο και ντύσιμο. Να προσέχω την υγεία μου.Ναι ξέρω είναι αυτονόητο αλλά εγώ κάπου το παραμελώ και έχω την εντύπωση ότι εγώ δεν μπορεί να πάθω κάτι. Εξετάσεις αίματος κάθε 6μηνο. Υπόσχομαι.

2.Αυτό δεν σου κρύβω το έβαλα στο μυαλό μου από ένα βίντεο της Μαίρης Συνατσάκη και το έβαλα αμέσως στη 2η θέση. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΩ ΑΣΚΟΠΗ ΩΡΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΑΩ ΑΝΑ 3 ΛΕΠΤΑ. H Μαίρη πρότεινε και μου άρεσε να βάζουμε ένα timeline μιας ώρας που δεν θα ακουμπάω το κινητό.Από χτες παλέυω με αυτό . Ειναι πιο δύσκολο από οτι φανταζόμουν και πίστεψε με από τη σκέψη και μόνο μου φαινόταν κατόρθωμα.

3.Να κοιμάσαι τουλάχιστον 8 ώρες το βράδι.Η ευεξία και η αίσθηση ξεκούρασης που θα έχεις όσο και αν δεν το πιστεύεις δεν περιγράφεται.

4.Θα προσπαθήσω να μην γκρινιάζω. Η γκρίνια είναι ότι χειρότερο και πολλοί από μας δεν την αντέχουμε να την ακούμε ..Όταν γκρινιάζουμε εμείς τι γίνεται? Για αυτό stop it ! 

5.Θα περνάω χρόνο για τον εαυτό μου . Θα μου αφιερώνω μία μέρα τη βδομάδα και θα κάνω αυτό που πραγματικά θέλω εκείνη τη στιγμή.

6. Θα εξερευνήσω το μέρος που ζω... Έχω πολύ δουλειά βέβαια γιατί μένω Αθήνα. Όμως είνι πολύκαλή λύση όταν δεν μπορείς κάθε σκ να είσαι εκδρομή.

7. Θα σκέφτομαι τα πάντα λιγότερο.... Και αυτό να κάνω μόνο πιστεύω θα έχει αλλάξει όλη η ψυχοσύνθεσή μου... Η υπερβολική σκέψη κάνει κακό.

Αυτοί ήταν οι στόχοι μου . Θέλω αν θες και εσύ να μοιραστείς μαζί μου 2-3 στόχους . Πόσο ωραίο να εμπνέει η μία την άλλη.


2 σχόλια:

  1. εχω βάλλει και εγώ κάποιους στόχους ,αυτό που θα ήθελα είναι να δουλεύω πιο δημιουργικά και να ασκουμαι περισσοτερο μαζι με υγιειμη διατροφή...Ελπίζω να πραγματοποιηθουν οι ευχες μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε μου τη γνώμη σας

 

Beautyisallaround6 Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang