Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

{Όλα για τα σκουλαρίκια} ** {Everything about earings}

Γενικά σας έχω ξαναπεί δεν θέλω να βάζω ταμπέλες σε τίποτα! Ούτε στο τι στυλ έχω ούτε στο τι είδους blog δημιούργησα ..Γενικά σε τίποτα. Για αυτό στη ντουλάπα μου θα βρεις σχεδόν από όλα . Σε γενικές γραμμές τα ρούχα μου είναι το simply look. Πολλά όμορφα πλεκτά, ωραία φουτεράκια ,2-3 βασικά jeanπαντέλονα και πολλά πολλά σκουλαρίκια. Από αυτό το είδος έχω σχεδόν για όλα τα γούστα. Εχώ πολύ απλά αλλά όμορφα για καθημερινό ντύσιμο αλλά μπορείς να βρεις μέχρι και για γάμο για βάπτιση μέχρι και για πανηγύρια. Μόνο ένα είναι ακριβό από όλα αυτά και μας αφήνει χρόνους. Ενώ τα 5ευρα σκουλαρικάκια μου καλά κρατούν.
Καταρχήν στο αυτί μου πάντα υπάρχει ένα μικρό σκουλαρικάκι που δεν αποχωρίζομαι ποτέ εκτός και αν θέλω να αλλάξω βέβαια.Προτιμώ όταν φοράω σκουλαρίκια να μαζεύω τα μαλλιά μου ψηλά και να αφήνω κάποιες τουφίτσες για πιο boho στυλ.Παρακάτω θα σας δείξω διάφορες επιλογές προς όλα τα γούστα. Δεν προτίμησα πολύ μεγάλα σκουλαρίκια καθώς δεν τα πολυαγαπώ.
τα συγκεκριμένα (και ας λέει Dior) τα είχε to accesorize 5 ευρώ σε πολλά και ωραία χρώματα και εγώ διάλεξα το σκούρο μπλε.
τα συγκεκριμένα (και ας λέει Dior) τα είχε to accesorize 5 ευρώ σε πολλά και ωραία χρώματα και εγώ διάλεξα το σκούρο μπλε.
μπορείς να τα φορέσεις και από τη μικρή μπίλια και από τη μεγάλη.
μπορείς να τα φορέσεις και από τη μικρή μπίλια και από τη μεγάλη.
large (2)
large (3)
large (1)large (4)
large (5)large (6)large (7)large (8)large (9)large (11)large (12)large (13)largelarge
Tip : Επειδή όπως σας είπα συνήθως επιλέγω σχετικά φτηνά σκουλαρίκια και όχι χρυσά ,θα έχετε διαπιστώσει πως το υλικό σκουραίνει εύκολα και είναι επικύνδινο για το αυτί μας. . Για αυτό μόλις τα αγοράσω πέρα από το να τα καθαρίζω καλά με λευκό οινόπνευμα , περνάω πίσω μέρος του σκουλαρικιού δύο στρώσεις με διάφανο μανό .Όζα ρε αδερφέ αν είσαι από Βόρεια. Το ίδιο κάνω και με τα δαχτυλίδια στο μέσα μέρος του δαχτυλιδιού. Οι μαυρίλες τέλος!!!

5 σχόλια:

  1. Te picture are beautyful
    Kiss, cleo
    from
    www.creativschreiben.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λατρεύω τα σκουλαρίκια! Τα κλασσικά αγαπημένα μου είναι ένα ζευγάρι μαργαριτάρια, αλλά συνήθως φοράω κάτι άλλα, ροζ, από Swarovski. Πολύ όμορφο post.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Μαριάννα μου. Η αλήθεια είναι πως τα σκουλαρίκια είναι πολύ ωραίο αξεσουάρ

      Διαγραφή
  3. Αυτο με το βερνίκι το κάνω και εγώωωω.Και ναι αγαπάμε τα σκουλαρίκια και γενικά αξεσουαρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε μου τη γνώμη σας

 

Beautyisallaround6 Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang