Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Πράγματα που μπορείς να κάνεις εκτός από το να είσαι στο κινητό~Things you should do instead of looking of your phone.!~

Το κινητό έχει γίνει προέκταση του χεριού μας. Πολλές φορές μέσα στη μέρα βάζω μικρά στοιχήματα με τον εαυτό μου , να κρατηθώ όσο μπορώ περισσότερο μακρυά από το κινητό μου. Για αυτό σκέφτηκα να σας πω μερικές ιδέες δικές μου , αλλά και από το pinterest που νομίζω θα σε βοηθήσουν.

Instagram won’t just disappear if you avoid checking your phone for an hour…or five. Here, a multitude of ways to stop obsessively unlocking your device.

1. Αρχικά γράψε σε ένα χαρτί πράγματα που θες να κάνεις. First of all, write on a paper things that you want to do.


2.Πήγαινε για τρέξιμο. Go for a jog.Ή πλύνε τα πιάτα για να αποφύγεις το τρέξιμο.Wash the dishes to procrastinate jogging.



3,Φτιάξε το κρεβάτι σου. Όσο και να βαριέσαι με το στρώσιμο του κρεβατιού χαλαρώνεις με το αποτέλεσμα. Make your bed! You will be so relax and happy after that.

4. Πήγαινε στο αγαπημένο σου πάρκο με τον αγαπημένο σου καφέ και ένα περιοδικό ή βιβλίο. Go to your favorite park with a cup of coffee and a magazine or a book.


5.Ζωγράφισε. Και όμως θα ξεφύγει το μυαλό σου και θα περάσει όλη η ένταση της ημέρας. Draw with crayons. You will feel so relax and calm.

6.Ξεκαθάρισε και οργάνωσε τη ντουλάπα σου. Clean out your closet.

7.Σκέψου πόσα επεισόδια μπορείς να δεις σε λίγες ώρες από την αγαπημένη σου σειρά.Think about how quickly you can get through an entire season of your favorite tv serie without being distracted by text message notifications.





 

4 σχόλια:

  1. Κι εγώ έχω πει πως θέλω να αποτοξινωθω έστω μία φορά την εβδομάδα από το κινητό κ το ίντερνετ αλλά δε το βλέπω.... Το νούμερο 6με τη ντουλάπα τι το θέλεις;;; Το αποφεύγω εδώ κ δύο μήνες!!! Φιλακιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλές ιδέες, αλλά ότι από αυτά κι αν κάνω, θα πάρω αγκαλίτσα το κινητό και θα το πω σε κάποιον :P (δεν είμαι με ένα κινητό στο χέρι όλη μέρα, όχι)

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραίες και αποτελεσματικές ιδέες! Βέβαια θα την πω την αμαρτία μου: όταν πηγαίνω για τρέξιμο ένα tap tap στο instagram το ρίχνω!! φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εύχομαι να γίνει κάποια στιγμή η αλλαγή και να πετάξουμε από πάνω μας αυτή την εξάρτηση από την τεχνολογία να ηρεμήσει λίγο το κεφάλι μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε μου τη γνώμη σας

 

Beautyisallaround6 Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang