Τρίτη 17 Μαΐου 2016

~May favourites and mini haul~

Γεια σας κορίτσια! Τι κάνετε ; Ελπίζω να είστε όλες καλά! Σήμερα θα συνδιάσω ένα post με αγαπημένα του Μαιου και όχι μόνο με καινούργιες αγορές που πραγματοποίησα αυτόν τον καιρό. Είχα τα γενέθλια μου και έτσι έκανα μερικά δωράκια στον εαυτό μου. Αν θέλετε να δείτε τί πήρα δώρο από τους κοντινούς μου ανθρώπους γράψτε το μου από κάτω!Πάμε όμως να ξεκινήσουμε με το σημερινό post.



Mary-Lou Manizer-The Balm




Άκουγα και ξαναάκουγα και  ξανά το ίδιο.. Λέω ε κάτι θα ξέρουν, μέχρι που δοκίμασα μιας φίλης μου το συγκεκριμενο προιόν λάμψης! Στο τέλος έγινα αυτή που έλεγε και ξαναέλεγε συνέχεια για το πόσο εντυπωσιακό αποτέλεσμα έχει αυτό το προιόν. Σου γίνει μια υπέροχη λάμψη στο πάνω μέρος του ζυγωματικού που το εφαρμόζω. Επίσης εγώ προσωπικά το χρησιμοποιω και κάτω από το τέλος του φρυδιού και πάνω ακριβώς στο κέντρο του πάνω χείλος.Αν ψάχνεις ένα τέτοιο προιόν λάμψης πιστεύω είναι μονόδρομος η επιλογή που πρέπει να κάνεις.Έψαξα πολύ πριν κάνω την αγορά και ευτυχώς γιατί το βρήκα σε σχετικά πολύ καλή τιμή (σε σχέση με άλλες που έβρισκα) .Το βρήκα στα 19 ευρώ από το Academia fresh που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας! Μπορείς να το βρεις online εδώ ,

Lancome Pallete Cube

Καταρχήν δεν θα σε κοροιδέψω το πρώτο που ερωτεύτηκα είναι η συσκευασια.Μα δεν είναι ότι πιο γλυκό έχεις δει; Πέρα από αυτό καιρό ήθελα να έχω στη κατοχή μου σκιές που μπορώ να μεταφέρω μαζί μου όσες θέλω και όχι αναγκαστικά όλες μαζί.Επίσης η απόδοση τους είναι πολύ μα πολύ καλή.Τα χρώματα που έχει αυτή η παλέτα μου αρέσαν πολύ για αυτό έκανα την συγκεκριμένη αγορά σχεδόν γύρω στα 50 ευρώ με έκπτωση!

Benefit-Cheekathon


Είμαι ερωτευμένη με αυτή τη παλέτα που έχει μέσα ότι χρειάζεσαι για τα κοψίματα και το ρουζ σου. Η συγκεκριμένη παλέτα συμφέρει απίστευτα πολύ αν σκέφτεις ότι το hoola πχ που ήθελα να αγοράσω εδώ και καιρό έναε από μονο του τα 2/3 της τιμής που πήρα όλα αυτά τα προιοντα μαζι. Η τιμή της παλέτας στα Sephora ήταν στα 51 ευρώ με την -15% έκπτωση.Το dandelion είναι ένα πολύ ωραίο ρουζ.(πάνω αρ) Το hoola είναι το καλύτερο προιον που μπορείς να έχεις για να κοψίματα σου.(μέση πάνω). Το Rockateur είναι ένα πολύ όμορφο ρουζ με απαλή λάμψη.(πάνω δεξια). Το Dallas είναι ένα ρουζ που δένει τέλεια κατά τη γνώμη μου με κόκκινο κραγιον(κατω αριστερά). Το Coralista το θεωρώ το απόλυτο καλοκαιρινό χρώμα για τα ζυγωματικά σου .Το πινέλο είναι πολύ απαλό και πολύ καλής ποιότητας και το χρησιμοποιώ σε ολές τις αποχρώσεις. Μην ξεχνάς να καθαρίζεις το πινέλο σου μετά τη χρήση για λόγους αλλεργιών και σκόνης! 


Επίσης μη ξεχνάς να καθαρίζεις πολύ καλά το δέρμα σου μετά από κάθε βάψιμο και να ενυδατώνεις την επιδερμίδα σου με κρέμες! Αν θες να δεις αναλυτικό review για το Clarisonic πες το μου στα comments και θα χαρώ πολύ να σε βοηθήσω.!
Σε φιλώ!




8 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο το άρθρο σου! Κανε και ένα για το τι πήρες στους κοντινούς σου ανθρώπους :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραία και ποιοτικά προϊόντα! Τα θέλω όλα (άσχετο).... Το Mary-Lou Manizer δεν έχω καταφέρει ακόμα να το αγοράσω αλλά παραμένει πάντα κρυφός πόθος! Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι όμορφες και φρέσκες συσκευασίες!!Χρόνια σου Πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτααα είναι. Έκανες χαμό!!χιχι Να τα χαρείς όλα και χρόνια σου πολλά!!😃

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Enjoy your new products!

    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Amazing products! I don´t understand a word you are saying but maybe you will write in english, too - I hope so^^ ;) The first product is a highlighter, right? My first impression was a lip balm and then I thought it could be face powder or something else...but it is to shiny for the whole face, I think so ^^ Greetings.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε μου τη γνώμη σας

 

Beautyisallaround6 Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang