Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Diy ideas #1 "You can do it"

Τα Χριστούγεννα είναι κοντά! Τι σημαίνει αυτό για μένα πέρα από μελομακάρονα?? Δώρα , ελεύθερος χρόνος, βόλτες , ταινίες, στολισμός, δημιουργικότητα. Τουλάχιστον εμένα ήδη και από τον καιρό που ήμουν φοιτήτρια μου άρεσε να αναζητώ στο ίντερνετ όμορφες και οικονομικές ιδέες που θα κάνανε λίγο πιο όμορφο το φοιτητικό μου σπιτάκι. Υπάρχουν όμως και πολλές οικονομικές λύσεις για δωράκια είτε για τους φίλους σου είτε για τα μικρότερα μέλη της οικογένειας σου. Ελπίζω με το παρακάτω post να σε κάνω έστω και λίγο να δημιουργήσεις κάτι από αυτά. Είναι ότι πιο εκτονωτικό μπορείς να κάνεις.


1.Βρες όμορφα μικρά κουτάκια από πατατάκια ζωγράφισε το ή βάλε ένα ωραίο χαρτόνι και μόλις δημιούργησες μία θήκη για τα πινέλα σου και όχι μονο (εγώ το έκανα για τα στυλό μου)


 2.Τρελαίνομαι για αυτό το μικρό χαριτώμένο τζάκι που φέτος έβαλα στόχο να το δημιουργήσω

3. Πήγαινε σε ένα πολυκατάστημα (εγώ προτιμώ τα jumbo),Βρες το πιο απλό λευκό διάφανο κατά προτίμηση φωτιστικό και κόλλησε από μέσα παλιά αρνητικά φωτογραφιών. (Ελπίζω να τα πρόλαβες)

 4.Πάρε μια παλέτα ξύλου ή ακόμα και ένα πολύ χοντρό χαρτόνι, κόλλησε πάνω μερικά μανταλάκια και σημείωνε σε χαρτάκια τα σχέδια σου και τα πράγματα εκείνα που δεν πρέπει να ξεχάσεις.
 5.Πάντα μα πάντα πέρα από τα λαστιχάκια μαλλιών χάνω και τα λαστιχάκια της κουζίνας με αποτέλεσμα ρύζια μακαρόνια δημητριακά να χύνονται σε όλο το ντουλάπι .Αυτή η ιδέα με έχει σώσει. Άσε που τα τρόφιμα κρατάνε περισσότερο.
 6.Ιδανικό δώρο για εκείνη την φίλη σου που δεν αντιστέκεται με τίποτα στα σοκολατένια εδέσματα
 7.Αυτή η ιδέα στην αρχή δεν μου γέμιζε το μάτι. Βλέποντας όμως πολλά βιβλία μου να είναι σε ότι καρέκλα και σκαμπό κυκλοφορεί τα στοίχισα με το τρόπο που δείχνει και η εικόνα και μετέφερα τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια μου που είχα όλο το χρόνο πάνω από το κρεβάτι μου τριγύρω από τα βιβλία.Το πρώτο μου δεντράκι ήταν γεγονός ,αν και λίγο πιο μικρό.
 8.Χρησιμοποίησε τους "αλκοολικούς" φίλους σου, παίρνωντας τους τα καπάκια απο την μπύρα του. Μην μου πείτε ότι δεν είναι πανέμορφο??

9.Βάλε τις φίλες σου (ακόμα και αυτή με το μαύρο εναλλακτικό κραγιόν) να φιλήσει μια άσπρη σελίδα. Κορνίζαρισέ το χαρτί και θα χεις συνέχεια τα φιλάκια των φιλενάδων σου που είναι πάντα κοκέτες.

 10.Δώσε ζωντάνια στα άχαρα καλώδια που περικυκλώνουν όλο το σπίτι. Τουλάχιστον αυτά που φαίνονται
 11.Υπάρχει η λύση να αγοράσεις αυτό τον αρχειοθέτημε 3-4 ευρώ. Μπορείς όμως να κόψεις το κουτί από τα δημητριακά . Γεμίζει και το στομαχάκι ,μένει γεμάτη και η τσεπούλα.
 12.Καμένες λάμπες -χριονάνθρωποι. Πόσο γλυκό πια?? + το ότι μπορείς να της βάλεις και στο δέντρο.
Θα χαρώ πολύ να κάνεις κάποια από τις ιδέες που αγαπώ . 
Σε φιλώ.

3 σχόλια:

  1. ουάου...μου έκανε φοβερή εντύπωση το τζάκι είναι υπέροχο...
    Όλα τέλεια...πολύ όμορφο post :)
    Φιλάκιααα :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nαι, είναι όλα τέλεια και εύκολα!!! Είχα καιρό να μπω στο μπλογκ σου γιατί ο blogger με δυσκολεύει να αφήνω σχόλια και τώρα χτυπάω το κεφάλι μου! Έχω χάσει τόσα ωραία πράγματα!!! foteini apo metaphrasi.wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε μου τη γνώμη σας

 

Beautyisallaround6 Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang